bitbake ffmpeg error

Forum Forums System-on-Module bitbake ffmpeg error

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  alexlin_1 6 months, 1 week ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #400

    alexlin_1
    Participant

    Dear lion:

    ERROR: ffmpeg-3.3.3-r0 do_unpack: Error executing a python function in exec_python_func() autogenerated:

    The stack trace of python calls that resulted in this exception/failure was:
    File: ‘exec_python_func() autogenerated’, lineno: 2, function: <module>
    0001:
    *** 0002:extend_recipe_sysroot(d)
    0003:
    File: ‘/root/imx-yb/sources/poky/meta/classes/staging.bbclass’, lineno: 565, function: extend_recipe_sysroot
    0561: dest = newmanifest[l]
    0562: if l.endswith(“/”):
    0563: staging_copydir(l, targetdir, dest, seendirs)
    0564: continue
    *** 0565: staging_copyfile(l, targetdir, dest, postinsts, seendirs)
    0566:
    0567: bb.note(“Installed into sysroot: %s” % str(msg_adding))
    0568: bb.note(“Skipping as already exists in sysroot: %s” % str(msg_exists))
    0569:
    File: ‘/root/imx-yb/sources/poky/meta/classes/staging.bbclass’, lineno: 151, function: staging_copyfile
    0147: os.symlink(linkto, dest)
    0148: #bb.warn(c)
    0149: else:
    0150: try:
    *** 0151: os.link(c, dest)
    0152: except OSError as err:
    0153: if err.errno == errno.EXDEV:
    0154: bb.utils.copyfile(c, dest)
    0155: else:
    Exception: FileExistsError: [Errno 17] File exists: ‘/root/imx-yb/build_fsl-test/tmp/sysroots-components/x86_64/libtool-native/sysroot-providers/libtool-native’ -> ‘/root/imx-yb/build_fsl-test/tmp/work/aarch64-poky-linux/ffmpeg/3.3.3-r0/recipe-sysroot-native/sysroot-providers/libtool-native’

    ERROR: ffmpeg-3.3.3-r0 do_unpack: Function failed: extend_recipe_sysroot
    ERROR: Logfile of failure stored in: /root/imx-yb/build_fsl-test/tmp/work/aarch64-poky-linux/ffmpeg/3.3.3-r0/temp/log.do_unpack.4468
    ERROR: Task (/root/imx-yb/sources/poky/meta/recipes-multimedia/ffmpeg/ffmpeg_3.3.3.bb:do_unpack) failed with exit code ‘1’

    this error is base from:
    conf/local.conf
    IMAGE_INSTALL_append = “ffmpeg”
    LICENSE_FLAGS_WHITELIST = ‘commercial’

    but still error!

    have any idea??

    #404

    alexlin_1
    Participant

    it’s ok,
    i had fix this question

    LICENSE_FLAGS_WHITELIST = “commercial”

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.